Έναρξη Αιτήσεων Πρακτικής Άσκησης Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022 για το HMMY/ΜΠΤ & Ενημερωτική Συνάντηση Πρακτικής Άσκησης

Η Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ MΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» ΕΣΠΑ 2014-2020 θα λειτουργήσει στο ΤΗΜΜΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Η διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης είναι τρεις μήνες. Για την επιλογή των φοιτητριών/των θα ακολουθηθεί διαδικασία αξιολόγησης βάσει των αιτήσεων που θα κατατεθούν ηλεκτρονικά και εμπρόθεσμα στο πληροφοριακό σύστημα iposition στη διεύθυνση https://arch.ece.uowm.gr/iposition/index.php  .

Όσοι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών HMMY/ΜΠΤ (που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών) ενδιαφέρονται να κάνουν πρακτική άσκηση [ 12 θέσεις για πρακτική άσκηση έως 31/10/2022 ] καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ (https://arch.ece.uowm.gr/iposition/), αφού συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία στην προσωπική τους καρτέλα μέχρι Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 23:59. Μετά την ημερομηνία αυτή θα ανακοινωθεί η ιεράρχηση σύμφωνα με τον αλγόριθμο που περιγράφεται στο eclass (μάθημα “Πρακτική Άσκηση”), θα κληθούν οι επιλέξιμοι φοιτητές να αναζητήσουν φορέα από τον ΑΤΛΑ ( https://atlas.grnet.gr/ ) και να ορίσουν την περίοδο εκπόνησης ΠΑ (3 μήνες) για να ολοκληρωθεί η συμβασιοποίηση και η ασφάλιση.

Οι φοιτητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι έχουν συμπληρώσει σωστά τα βαθμολογικά τους στοιχεία, έχουν ανεβάσει στο iposition το PDF της βαθμολογίας όπως εξάγεται από την ηλεκτρονική γραμματεία, έχουν στείλει με email στην κ. Αθηνά Δημάκη το συνοδευτικό αρχείο υπολογισμού μορίων πρακτικής άσκησης με όνομα ΑλγόριθμοςΑξιολόγησηΠΑ2022.v6.xlsx που βρίσκεται στο eclass (μάθημα Πρακτική Άσκηση), και ότι έχει καταχωρηθεί η αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα iposition, η οποία θα πρέπει να φαίνεται στο δεσμό “Οι αιτήσεις μου”.

Η ΠΑ μπορεί να ξεκινήσει 1/5, 1/6, 1/7, 1/8 (επιλέγεται από το φοιτητή).

Επίσης, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 στις 14:00 θα υπάρξει ενημέρωση των φοιτητών για τη διαδικασία της ΠΑ στο δεσμό http://lsi.gr/zoom .

Οι φοιτητές που θέλουν να ενημερώνονται για την Π.Α., πρέπει να γραφτούν στο eclass, στο μάθημα Πρακτική Άσκηση.

Ερωτήματα που αφορούν τις αιτήσεις γίνονται προς τη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος, κ. Αθηνά Δημάκη (adimaki@uowm.gr) τις εργάσιμες ώρες (09:30 – 14:30) και ημέρες (Δευτέρα ως Παρασκευή).

Τέλος, μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικό ραντεβού με τον Τμηματικά Υπεύθυνο της Π.Α., κ. Μηνά Δασυγένη στο http://arch.ece.uowm.gr/schedule .

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος,
Μηνάς Δασυγένης,
Επ. Καθηγητής ΤΗΜΜΥ

© 2017 internship.uowm.gr