Έναρξη Αιτήσεων Πρακτικής Άσκησης B περιόδου 2020-2021 για το HMMY

Όσοι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών HMMY/ΜΠΤ (που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών) ενδιαφέρονται να κάνουν πρακτική άσκηση [ 10 θέσεις για πρακτική άσκηση έως 31/10/2021 ] καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης της ΠΑ ( https://arch.ece.uowm.gr/iposition/ ), αφού συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία στην προσωπική τους καρτέλα μέχρι Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 23:59. Μετά την ημερομηνία αυτή θα ανακοινωθεί η ιεράρχηση σύμφωνα με τον αλγόριθμο που περιγράφεται στο eclass (μάθημα “Πρακτική Άσκηση”), θα κληθούν οι επιλέξιμοι φοιτητές να αναζητήσουν φορέα από τον ΑΤΛΑ ( https://atlas.grnet.gr/ ) και να ορίσουν την περίοδο εκπόνησης ΠΑ (3 μήνες) για να ολοκληρωθεί η συμβασιοποίηση και η ασφάλιση. Οι φοιτητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι έχουν συμπληρώσει σωστά τα βαθμολογικά τους στοιχεία, έχουν ανεβάσει PDF της βαθμολογίας όπως εξάγεται από την ηλεκτρονική γραμματεία, έχουν στείλει με email στην κ. Χαϊτίδου το συνοδευτικό αρχείο υπολογισμού πόντων πρακτικής με όνομα ΑξιολόγησηΠΑ2020v5.xlsx που βρίσκεται στο eclass, και ότι έχει καταχωρηθεί η αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα iposition, η οποία θα πρέπει να φαίνεται στο δεσμό “Οι αιτήσεις μου”.

Η ΠΑ μπορεί να ξεκινήσει 1/5, 1/6, 1/7, 1/8 (επιλέγεται από το φοιτητή).

Οι φοιτητές που θέλουν να ενημερώνονται για την Π.Α., μπορούν να γραφτούν στο eclass, στο μάθημα Πρακτική Άσκηση.

Ερωτήματα που αφορούν τις αιτήσεις γίνονται προς τη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος, κ. Όλγα Χαϊτίδου (intern at uowm.gr, 2461056480) τις εργάσιμες ώρες (09:30 – 14:30) και ημέρες (Δευτέρα ως Παρασκευή).

Τέλος, μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικό ραντεβού με τον Τμηματικά Υπεύθυνο της Π.Α., κ. Μηνά Δασυγένη στο http://arch.ece.uowm.gr/schedule

© 2017 internship.uowm.gr