Έναρξη Αιτήσεων Πρακτικής Άσκησης Χειμερινού Εξαμήνου 2021-2022 για το HMMY/ΜΠΤ

Όσοι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών HMMY/ΜΠΤ (που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών) ενδιαφέρονται να κάνουν πρακτική άσκηση [ 12  θέσεις  για πρακτική άσκηση έως 31/10/2022 ] καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποστήριξης της ΠΑ ( https://arch.ece.uowm.gr/iposition/ ), αφού συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία στην προσωπική τους καρτέλα μέχρι Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 23:59. Μετά την ημερομηνία αυτή θα ανακοινωθεί η ιεράρχηση σύμφωνα με τον αλγόριθμο που περιγράφεται στο eclass (μάθημα “Πρακτική Άσκηση”), θα κληθούν οι επιλέξιμοι φοιτητές να αναζητήσουν φορέα από τον ΑΤΛΑ ( https://atlas.grnet.gr/ ) και να ορίσουν την περίοδο εκπόνησης ΠΑ (3 μήνες) για να ολοκληρωθεί η συμβασιοποίηση και η ασφάλιση. Οι φοιτητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι έχουν συμπληρώσει σωστά τα βαθμολογικά τους στοιχεία, έχουν ανεβάσει στο iposition το PDF της βαθμολογίας όπως εξάγεται από την ηλεκτρονική γραμματεία, έχουν στείλει με email στην κ. Αθηνά Δημάκη το  συνοδευτικό αρχείο υπολογισμού μορίων πρακτικής άσκησης με όνομα ΑξιολόγησηΠΑ2020v5.xlsx που βρίσκεται στο eclass (μάθημα Πρακτική Άσκηση), και ότι έχει καταχωρηθεί η αίτηση στο πληροφοριακό σύστημα iposition, η οποία θα πρέπει να φαίνεται στο δεσμό “Οι αιτήσεις μου”.

Η ΠΑ μπορεί να ξεκινήσει 1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/7, 1/8 (επιλέγεται από το φοιτητή).

Η επόμενη περίοδος αιτήσεων (εαρινό εξάμηνο) θα είναι 1 με 20 Μαρτίου και θα υπάρξουν επιπρόσθετες 12 θέσεις. Συνολικά υπάρχουν διαθέσιμες 24 θέσεις ΠΑ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για το Τμήμα ΗΜΜΥ έως 31 Οκτωβρίου 2022.

Οι φοιτητές που θέλουν να ενημερώνονται για την Π.Α., μπορούν να γραφτούν στο eclass, στο μάθημα Πρακτική Άσκηση.

Ερωτήματα που αφορούν τις αιτήσεις γίνονται προς τη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος, κ. Αθηνά Δημάκη (adimaki at  uowm.gr) τις εργάσιμες ώρες (09:30 – 14:30) και ημέρες (Δευτέρα ως Παρασκευή).

Τέλος, μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικό ραντεβού με τον Τμηματικά Υπεύθυνο της Π.Α., κ. Μηνά Δασυγένη στο http://arch.ece.uowm.gr/schedule

© 2017 internship.uowm.gr